top of page

Wie ben ik?

Else Boriau
wie ben ik.jpg

Ik ben Else Boriau, professioneel rijinstructeur. Al vanaf mijn kindertijd ben ik gepassioneerd door de paardensport. Opgegroeid op het platteland, werd ik omgeven door paarden en van jongs af aan reed ik al verschillende wedstrijden op regionaal niveau. Sindsdien is mijn passie alleen maar blijven groeien. (Vermoedelijk zal Black Beauty ook zijn steentje bijgedragen hebben ;-)  

 

In 2004 ben ik gestart met een kleine fokkerij van paarden en pony’s. Omdat ik graag mijn kennis en ervaring deel, ben ik in die tijd ook gestart met het geven van paardrijlessen aan zowel kinderen en startende ruiters als aan ervaren wedstrijdruiters. Dit doe ik nu nog steeds naast mijn fulltime job als ‘working mom’. Momenteel beschikken wij over verschillende paarden en pony’s die u in het tabblad ‘paarden’ beter kan leren kennen.

De paarden en pony's staan gestald op Eden Horse te Wetteren Ten Ede. Deze accommodatie beschikt over alle benodigdheden (binnen- en buitenpiste, solarium,...) om de lessen kwalitatief in te vullen.

 

Ondanks de sterke groei die Stal Wyteveld de laatste jaren realiseerde, behouden wij steeds dezelfde persoonlijke aanpak die wij al jaren hanteren. Als klant komt u terecht in een vriendengroep waar respect en liefde voor het paard centraal staan. Wij zetten ons telkens 100% in en zullen er alles aan doen om samen met u onze vooropgestelde doelen te behalen. Elke klant wordt individueel begeleid op zijn niveau, en op niveau van het paard.

In Juni 2023 behaalde ik het Franklin Method Equestrian diploma - Shoulder Module

In Juni 2022 behaalde ik het Franklin Method Equestrian Trainer diploma - Lower Leg Module

2024 Opleiding Franklin Method Equestrian Trainer diploma - Pelvic Module

2023 behaalde ik module 1 & 2 van Ruiter Voorkeuren Coach

In 2021 werd ik verkozen tot "Paardvriendelijkste lesgeefster" via ¨Paarden Therapeuten https://www.facebook.com/paardentherapeuten/?__cft__[0]=AZUhPc4IWRwhlnDkxKVcUrxOps9woqqZ-jDNBByr8BGlIiewLjUTQ9MH60fnE7dLGAUQJXdHlIpZsdq6-4AzzE07Ltse7m4wpT1H6Y4XePUllwG9muLvoriV0Qdcr4p3ZZJ5pjxIj6pFDtNOh6cF470iq2Eg-l5kBY674dr5XyIqJw&__tn__=-UC%2CP-R

Het is fijn om deze titel te mogen dragen, bedankt aan al mijn klanten die me hiervoor genomineerd hebben!

Sedert 2018 werd ik uitverkoren door https://www.aleashop.be/ als Ambasadeur. 

Ik ben trots om deel uit te maken van dit fantastisch team.

Het is fijn dat ik daar mijn kwalitatief materiaal voor mijn paarden en pony's kan vinden. Maar ook het juiste advies krijg bij mijn aankopen.

 

bottom of page